2012. október 16., kedd

A világ legjobb állása... ölnék érte

Hát igen, álomállás. Vásárolgatni kell, egész nap, különböző országokban és kultúrákban, miközben ezeket megismered, és szert teszel még több ismeretre... a nyelveket meg mint a porszívó a morzsákat, úgy szipkázod magadba. Bizony, ilyen létezik. Számomra ez lenne a világ legjobb állása, de sajnos nem az enyém. A minap olvastam egy cikket erről, a többi álláson átsiklottam, volt csokitesztelő, nászúttesztelő(jó az sem rossz azért), de a szemem egyből megakadt ezen.... vásárlástesztelő!



A Letsbuyit.com nevű weblap hírdette meg a pályázatot az alábbi szöveggel:

,,Szeretsz utazni, és megbabonáznak a boltok? Akkor a következő munkát neked találták ki." - Hát hogy a rossebbe ne, felelném rá én ...



Aki nyert, kereken 10 ezer, bizony 10.000 eurót vásárolhatott le, különböző városkákban, csodás üzletekben, fél éven át, ám erről beszámolót kellett írnia( mily megrázó és nehéz feladat nemde?).. ja és emellett plusz 5000 eurós fizetést is !!!! kapott! WOW! 



Hát ő a szerencsés nyertes, Flowrence Romuald! Csodás lehet neki, vásárolgat, élvezi az életet és közben még pénzt is keres, azta!- kiálltottam fel, miközben ha végiggondolom itt nálunk egy tisztességes és normális állásért is rengetegen állnak sorba, ott még ilyen bohókás dolgokra is jut idő és pénz és stb. Mi eljutunk valaha erre a szintre kicsiny országunkkal? Sajnos kétlem, bár nagyon jó lenne..Azt nem tudom, hogy hogyan is lehet ilyen állásokat finanszírozni, mikor például a magyar beauty blogokba azért nem ölnek nagy pénzt, pedig óriási marketingforrás, még akkor is ha ezt itt még nem látja be minden vég! Külföldön ezt sokan felismerték és ez gyakorlatilag már egy szakma, gondolom így lehetséges, hogy ott ilyen álláshelyeket is létrehoznak.. na mindegy, dőljünk hátra  és most gyerekek, video and dreams on:)

(felhasznált tartalom:www.femina.hu)




Na mit szóltok? Elfogadnátok ezt az állást?:)

Köszi, hogy elolvastatok,sok puszi: Hajni





1 megjegyzés:

Annie4040 írta...

Szia.
Ezt a dolgot nálunk is hirdetik ám. Én konkrétan az Eudiákok diákszövetkezetnél olvastam.
Regisztrálni kell, és aztán menni vásárolni és beszámolót írni az adott oldalra, ahova beregiztél. Az hogy pontosan mennyi pénzt adnak érte vagy hogy hogyan működik ez az egész pontosan, nem tudom.. de gondolom kereshetsz vele, mivel az álláshirdetések között volt.