2013. február 3., vasárnap

Amikor egy nagy vágy teljesül

Kiskorom óta álmodozom a hercegről, azon a bizonyos fehér lovon, aki eljön értem, és hercegnőként bánik velem. Egy napon majd felölthetem a habos-babos csodaruhát,és a családommal kézenfogva boldogan mondhatom ki az igent. Még van idő, de a városunkban lévő esküvő kiállításnak hála, felpróbálhattam AZT a bizonyos ruhát, amiről kiskorom óta álmodozik a szívem!


Tudjátok van az a legenda, ami a filmekben is gyakori motívum, hogy a csajszi nézelődik és egyszerűen minden ruhát túl átlagosnak talál, nincs meg a megfelelő, de amikor észreveszi A ruhát, egyből tudja, hogy igen,ez AZ! Na én ebben nem igazán hittem, lényegében nem is érdekelt, de amikor előttem volt az állvány, hogy na akkor most teljesül a vágyam és próbálhatok egy queen dress-t, bizony nehezen tudtam volna választani, ha nincs ez a dolog, ami létezik, nálam legalábbis. Mindig is az óriási tüllös, szép terjedelmű aljjal rendelkező darabokat láttam a legszebbnek! A túl csicsa sem tetszik,de a túl egyszerű egyszerűen taszít! Amikor néztem a vállfán a fehérségeket, megláttam A ruhát, még a szavam is elakadt, tudtam, hogy őérte ölnék, benne meghalnék, gyertek ebben temessetek el, nem érdekel,ha fűzős, nem érdekel, ha megfulladok és annyira rám szorítják, de ez most AZ!



Felvettem. Igaz idő hiányában nem tudták rendesen rám kötni a fűzőt, de én így is totálisan beleszerelmesedtem,és valami ilyet szeretnék majd életem egyik legfontosabb napján magamon tudni! Imádtam az alját, a tüllt, a mellrész ívét, és azt, hogy hangsúlyozta a dekoltázsomat. A díszek rajta mesések, még az eladó is mondta, hogy illik hozzám, a személyiségemhez, ezt persze én éreztem!





Próbáltam még egy ruhát. Egy A-vonalú-t, azt próbáltam amúgy elsőnek, tetszett az is, de mikor a másodikat megláttam magamon az elsőt már ki is töröltem a memóriámból! A nagy vágy mögött amúgy az áll, hogy a szalagavatómkor nem viselhettem ilyen ruhát, csak akik táncoltak, és csak rájuk vetítődött a figyelem, mi meg irigykedve néztük őket és be kell vallani, hogy fájt a szívünk,hogy mi nem a szép habos-babos ruhákban fotózkodunk és táncolunk az apukánkkal.



Ennek a ruhának a díszei tetszettek, szép nagyon, tényleg nem tudok rá rosszat mondani, de a másik valahogy jobban én vagyok. Szerintetek ? :)

Nektek milyen az álom ruhátok? Próbáltatok már ?

Puszillak titeket: Hajnitok


5 megjegyzés:

LittleMucli írta...

Az első nekem jobban tetszik. És így van,ha meglátod az "igazit" más nem kell. Én is így voltam. Imádtam a ruhámat,kár,hogy kölcsönzött volt,így vissza kellett adni. Bár nem tudom mit csináltam volna vele :)

Csipkelány írta...

az első szebb szerintem is :) mi lányok, akárhogy is, de imádjuk az ilyesmit :)

Unknown írta...

A màsodik!!!

Lora írta...

Szerintem is az első, ha Neked az az igazi úgyis minden ahhoz fogod hasonlítani. Én szerencsére elsőre megtaláltam és imádtam, kár hogy csak 1 napig volt nálam...:)

djkaty írta...

Tényleg csini az a ruha :-)

Nekem a Tiedhez hasonlók állnak jól, csak nem szeretem az íves dekoltázst, egyenespárti vagyok. Tetszenek még a krémszínűek is, az egyik álomruhám krém és karamell kombinációja volt, még 2006-ban láttame gy szalonban, amikor a barátnőmmel voltam ruhát keresni az esküvőjére :-)