2014. március 16., vasárnap

Egy finom meglepetés: Calvin Klein : In2U parfüm

Sziasztok Kismarcipánjaim!

Kééééépzeljétek el, az én drága barátnőm Móni, egy olyan finom illatú parfümmel lepett meg, hogy azóta csak ezt viselem! Totálisan eltalálta, isteni az illata, kellemes, tartós, de nem túl tolakodó és sok! Szerencsére neki is van egy üveggel belőle, így ő is érezheti és már közös illatunk is van , juppi :')


CALVIN KLEIN - IN2U

Tehát, a parfüm egy papírdobozban foglal helyet, melyen kívül zacskós anyag  
található. Gondolom ezzel újat nem mondtam, a dolgok általában így vannak becsomagolva, pl krémek, parfümök és egyéb dobozos kozmetikumok. Maga az üveg egy klassz fehér, erős műanyag tokban lapul, az üveg felület csak alul kandikál ki benne az isteni illatú parfümmel. 50 ml-es kiszerelés, mivel nagyon tartós szerintem elleszek vele. Igazán nagyon elégedett vagyok vele, Isti is mindig dícséri milyen finom illatom van, még a nap végén is, szóval tényleg tart. 


Az üveg egyik felén a CK felirat, mint Calvin Klein.....


A másikon a neve, IN2U. Egyébként a kis kupak simán lekapható de nem kell félni a táskában történő elvesztéstől, ugyanis jól zár. Továbbá soha de soha nem folyt még ki sehova, ami nálam nagyon fontos mert szörnyű dolog úgy járni, hogy a kedvenc illatod fele a táskádban ivódva les vissza rád. 

A neheze most jön, a leírás, amivel eléggé bajban vagyok most mert konkrétan nem vagyok képes semmihez hasonlítani, ha azt mondom,hogy egy kiskori Fa pumpás deóhoz tudnám azzal meg nem sokra mentek, szóval inkább lássuk a hivatalos állaspontot:

Segítségül az iparfumeria.hu oldalt hívtam.

Elérhető itt: CK- In2U

Parfüm leírása Calvin Klein IN2U

Spontán sexi illat. Összeköti a nő és a férfi világát.

Összetétel

Fej

grapefruit, bergamott, ribizli

Szív

kaktusz, orchidea

Alap

vanília, cédrus, ámbra




















Kampánykép: forrás


Köszönöm ,hogy itt voltatok! Kíváncsi lennék,hogy nektek melyik a kedvenc parfümötök! Ha van kedvetek írjátok meg bátran!

Puszi:



1 megjegyzés:

orchidea711 írta...

Szia Hajnóca! Én a következő parfümöket imádom: DKNY woman edp(4.üvegcsével használom már),Giorgio Armani She(1.nél tartok,de mindenképpen veszek még majd,ez a best of egyenlőre és nem jön szembe veled az utcán),aztán anyósomtól kaptam Mallorcáról egy szintén nagy kedvenc parfümöt(Jean Paul Gaultier Classique rózsaszín csipkés,újra venném ha olyan jól menne mert ez elég drága :D ),aztán ami nagy kedvenc nyárra és abszolút újravevős: Bvlgari Omnia Crystalline. Szaglászd meg ezeket,hihetetlenül finom nőies illatok,bár mindenkinek más az ami tetszik hiszen nem vagyunk egyformák. :)