2014. március 15., szombat

Rimmel London újdonság Kate Moss prezentálásában: GLAM EYES 3D

Szeretitek a Rimmel London sminktermékeit?


Akkor a legújabb híreknek örülni fogtok. A Coty Hungary Kft-től kapott információk szerint a márka szemhéjpúderpalettái új árnyalatokkal fognak bővülni, véleményem szerint a tavaszra ez tökéletes ötlet, főleg,hogy a négyes palettákkal könnyen készíthetünk sminket, mert a satírozó árnyalattól a szemzugig mindenhova illő szín egy helyen áll rendelkezésünkre. A kampány arca ki más lenne, mint a brit Kate Moss, aki különösen az első képen szép szerintem, de a többi rockos sem rossz!



 ,,A 4 trendi színösszeállítást London különleges világa ihlette. Minden paletta 4, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, plusz egy ötödiket, ami szinte ellenpontozza az árnyalatokat.  Ez a kiegészítő szín teszi intenzívvé és igazi londoni stílusúvá a sminked. Ez a londoni ihletésű paletta lesz a lányok legjobb barátja minden alkalomra, és nem csak Londonban!
Válaszd a Brixton Brown #022 paletta őszi földszíneit, vagy a Pinkadilly Circus #024 szemragyogtató pinkjeit, csillanj titokzatosan a Golden Eye #021. füstös, fényes színeivel, próbáld ki a Victoria’s Purple #025  pazar lila tónusait – garantáljuk, hogy elismerő pillantások fogják díjazni munkádat! Ezek a sokoldalú, metállos árnyalatok olyan káprázatossá teszik a sminket, amilyen még soha nem volt!  "

Engem ez a színösszeállítás az ibolyára emlékeztet.


Ez pedig eperre  vagy bogyókra, esetleg rózsákra, bár a leírás alapján az ősz volt a koncepció lényege.

,, Ha arra gondolsz, hogy kedvenc dekor márkád már nem tud többet tenni a “wow” hatású szemfestésért, akkor nagyot tévedsz! A Rimmel válasza:  Glam’Eyes HD szemhéjpúder!
Ez a szuper Rimmel termék most valami különlegessel rukkolt elő, a GLAM’EYES HD paletta színeihez hozzáadott egy plusz árnyalatot, így már 5 szín áll a rendelkezésedre, hogy megalkosd extra intenzív szemfestésed! Több szín, nagyobb variációs lehetőség, a lélegzetelállító sminkért. Fesd ki úgy a szemed, hogy mindenki megbámuljon, keverd a színeket, legyél top trendi! Get the London look!



Ez a forradalmi, “hibrid” púder-krém szemhéjfesték tökéletes eszköz az intenzív és csomósodásmentes szemsmink megalkotásához. A selymesen sima festék kiemeli és ragyogóvá teszi a szemeket, a gyengéden visszafogott árnyalatoktól a harsány, élénk smink elkészítéséig minden variációra alkalmas. Hosszantartó formulája nem kenődik el, az elismerő pillantások garantáltak! Az figyelemfelkeltő hatásért lehet szárazon és nedvesen is használni, attól függően, éppen milyen alkalomra sminkelsz. Használd szárazon a puha, lágy tónusokért, vagy nedvesen, ha merész, vagány stílust akarsz elérni. Játssz a színekkel! "


Hogy tetszenek az újdonságok? :)

Hoztam pár információt Kate -ről a 2014-es év tavaszáról:

- Azt mindig is tudtuk, hogy nem szentéletű modellről beszélünk, de sokakhoz talán emiatt is áll közelebb. Nekik továbbra sem kell csalódniuk, hiszen a textilt még most is szívesen ledobja, legutúbb tette ezt Terry Richardson lencséje előtt!

- Gondoltad volna, hogy nemrégen múlt 40 éves?

- A legújabb Burberry kampány érdekessége, hogy az első infók és képek instagramon kerültek napvilágra, melynek ő is részese Clara Delevigne mellett!

- Már rengetegszer szerepelt a Vogue címlapján, idén tavasszal azonban a brit lap olvasói írásait is élvezhetik az újságban!

- Testvére 16 éves, szintén modell,és ő jó nővérhez híven igyekszik támogatni és segíteni karrierjében!- Ez igazán rendes tőle!

- Számos tetkója közül az egyik két repkedő kismadár a popsija felett :))

Nos, a végére pedig összeállítottam pár számomra tetsző képet fiatalabb korából, érdekesebb kampányaiból:



Képek forrása: coty hungary kft, polyvore. 







Nincsenek megjegyzések: