2017. január 9., hétfő

A titokzatos fekete maszk tesztje

Sziasztok!

Aki kicsit is beauty berkekben mozog, vagy csak nézelődik, esetleg nyitott az újdonságokra mint én, annak a koreai termékek is biztosan felkeltik az érdeklődését. Lehetne is olyan opció, hogy az aranyos csomagolások, meghökkentő tartalmak ne vonzzák a tekintetünket? Véleményem szerint nem. Fekete maszk? Igen, a csiganyálas kencék forradalma után úgy tűnik ez a legújabb trend és őrület ami elterjedt már nálunk is. Néztem egy nagyot mikor az első képet megláttam, furcsa látvány, hát még a saját tükörképed milyen furcsa úgy, egy feketeséggel a fejeden, na de ne szaladjunk ennyire előre.



Nézelődtem e-bayen , és elkezdtem utánajárni milyen árban is mozognak ezek a hiper-szuper maximális pórustisztítást ígérő masszák, melyek azt ígérik könnyen lehúzhatóak és kiszednek minden oda nem illő rondaságot a bőr mélyéből. A képek is magukért beszéltek, elég gusztustalan módon, de valóban. Nem teketóriáztam sokáig, megvettem egy nekem tetsző verziót, nem is volt drága, 5-600 Ft átlagárban egy ilyen maszk.
Egyik nap mire hazaértem, megérkezett. Fekete doboz, számomra érthetetlen írással, benne fekete tubus, kis fóliakörrel lezárt szájjal. Máris plusz pont, tuti én nyitottam fel először, nem száradhat be előbb a nem kért nyitogatásoktól. Elhatároztam hát, hogy este arctisztítás után ki is fogom próbálni. Valóban így történt, alapos arctisztítás után felkentem, de nem az egész arcomra az állvonaltól a hajvonalig, mert sokaktól hallottam, hogy az arc pihéit fájdalmas kínok között tépi ki, tehát vigyáztam és csak az orrommal egy vonalban, a leginkább problémával érintett szem alatti orca részre és orr részre vittem fel. Furcsa látvány nyújt, az biztos. A kutyánk konkrétan nézett csak rám és eléggé riadt volt, nem tudta hova tenni a fejemet, érezte ő is,hogy valami nem stimmel az ábrázatommal. Koromfekete, de szó szerint. Szerencsére tényleg megköt és nem hagy nyomot, az esetleges vékonyabban felkent részeken maradó zselét is könnyen le lehet szedni. 




Hamar megkötött, nem csípett, nem húzódott a bőröm. Semmi kellemetlen érzést nem tapasztaltam. A biztos 15-20 perces várakozás után elkezdtem eltávolítani. Nekem nem fáj különösebben. Jim-jams hasonló funkciójú terméktől szenvedtem már kínok kínját,ez ahhoz képest nulla volt. Lehet tényleg az a trükk,hogy nem szabad egész arcra, csak problémás részre célzottan felvinni. Vártam a csodát, az előtte-utána képeken látott kis ,,kukacokat" a zselében (elnézést, de máshogy nem tudtam megfogalmazni). ám nálam nem látszott semmi. Eleve nem is éreztem eltömődöttnek a pórusaimat, lehet ezért nem is szedett ki semmit, mert eleve nem volt mit. A bőröm selymes és puha lett, gyulladást szerintem csökkent, arra biztosan jó. 

Nem tudok egekig menő konklúziót levonni, ennyi pénzért szerintem jó termék mert tisztít,és biztosan hatásos, érdemes kipróbálni, főleg ha valami nem hétköznapira vágyunk a szépségápolási rutinunkba.

Ti kipróbálnátok?


Köszönöm,hogy benéztetek:


Nincsenek megjegyzések: