2017. január 3., kedd

Dm leárazások- az idei első vásárlás

Sziasztok!

A Dm rendszeresen kiárusítja az ünnepek után a megmaradt csomagjait. Így igazán szuper, -50 %-os áron juthatunk hozzá jó minőségű testápolási és kozmetikai csomagokhoz. A kínálat feltértképezése miatt két boltban is körbenéztem Veszprémen belül,és bizony rendesen elkapkodták a készletet ahhoz képest, hogy ma ( azaz mire ezt olvassátok már tegnap) volt a sale első napja. 
Két csomagot is sikerült vennem, de sajnos nem mutathatom meg őket, mert ajándék lesz valakiknek a névnapjára és szülinapjára, remélem örülnek majd neki, mert elég jók szerintem. Ennek ellenére elmesélem a tapasztalataimat.




A sütikkel, teákkal kapcsolatos csomagok domináltak az egyik Dm-ben, de azért illatszer is volt. A gyerekeknek való csomagból és több női csomagból is csak 1-1 darab maradt, a férfi illatszercsomagok, borotválkozással kapcsolatos csomagok kifosztva. Volt egy hölgy aki szinte megtekintés nélkül halmozta a kosarába amit elért, ezt nem nagyon értettem,de ő tudja . Aminek nagyon örültem, hogy a kiegészítők, szalvéták is akciózva voltak, így sikerült elhoznom a régóta, talán 2 éve áhított kis sünis tatyót, ami irtó aranyos, valamint a már sokszor nézegetett dizájnos szívószálszettet is, nagyon szép, nem?
A másik üzletben ami forgalmasabb helyen van, érdekes módon több dolog maradt, és drágább kategóriából. Volt még például a Dove hajápolási csomagokból, spa csomagokból, férfi borotválkozó készülékes csomagokból, de itt is azért volt egy kis tolakodás pár állványnál. Itt egy fürdőbombát vettem, aminek nagyon örülök, elvileg levendula is van benne, alig várom,hogy egy fárasztó nap után  majd belecsobbanjak ebbe a Bomb Cosmetics-es vízbe. Voltak még fürdősós szettek is, teák, ami csak kellhet, szóval lehet néha érdemes a forgalmasabb üzletekbe is benézni, mert ott érhet minket szerencse. Visszatérve a szalvétákra, 80-90 ft-ért hozhatjuk el az igen jó minőségűeket, amik előtte akár 600 ft-ba is kerültek, így egy rég kinézett sünis nem kérdés, hogy a kosaramban landolt. 

A Rossmann-ban a  saját márkás termékek is elég jó akcióban vannak, röpködnek a százalékok és a karácsonyi csomagok is kiárusításra kerülnek ott is, lehet ott is találhatunk nekünk kellő dolgokat. Én csak egy ajakápolót vettem, mert tartaléknak kellett, de 199 Ft-ért nagyon jó áron volt.

Ti mentek a leárazásokkor vásárolni ilyenkor Új Év elején?

Sok puszi:




Nincsenek megjegyzések: