2017. január 15., vasárnap

Baba intenzív hipoallergén testápoló

Sziasztok!

A testápolás télen még fontosabb, előkelőbb helyre lép a fontossági sorrendet illetően a bőrápolásban, mint bármikor máskor az évben. A szél, a hideg-fagyos levegő próbára teszi a védőrétegünket, így különösen fontos, hogy odafigyeljünk a táplálására, erősen és egészségesen tartására. No, ne feledkezzünk meg arról sem,hogy nem túl kellemes érzés a száraz és húzódó bőr tapintása és ,,viselése". Még ősszel egy trnd projekt keretein belül,amibe végre énis bekerültem (ez volt az első,és eddig az egyetlen), volt szerencsém kézhez kapni a Baba egyik termékét, a bőrregeneráló hatást ígérő,és hipoallergén testápolójukat.




Hatalmas a kiszerelés, azóta is ezt nyúzom, minden este legalább a karjaimon használom, főleg a kézfejem és a könyököm ápolása a fontos, mert nekem ezek a legkritikusabb részek. 400 ml a termék, tehát tényleg óriási,és ár-érték arányban nagyon jó! Kellemes csalódás számomra, előtte ugyanis sokféle márkától használtam már testápolót, de egyik sem fogott meg igazán. Eddig ez az első, amit tényleg rendszeresen használok,és reményeim szerint el fogok használni teljesen, ha rám nem romlik, kivételt képeznek ez alól a kijelentésem alól a zuhanyzás közbeni testápolók. 



Amit ígér: a bőr természetes nedvességtartalmát állítja helyre, kifejezetten érzékeny bőrre lett kifejlesztve és a nagyon száraz bőrön is működik. Gyengéden ápol, könnyen kenhető, hamar beszívódik. 

Amit tapasztaltam: nem hagy zsíros érzést (amit ki nem állhatok), hamar beszívja a bőröm. Illata nagyon kellemes, enyhe és alig érezhető. Először azt hittem nincs is illata (kissé emlékeztet a gyógyszertári krémek illatára), de van és sajnos parfümöt tartalmaz, de eléggé az összetevő lista vége felé kullog szerencsére. Az én bőröm szereti, minden este azonban elkel,hogy újrakenjem, nem elég ha heti 2x használom, vagy minden másnap. Vizes állagú krém, nem olyan telt és masszív mint egy testvaj,de ezt nem is várhatjuk tőle, hiszen nem vaj. 



Mindent összevetve és ajánlom, szeretem és ha tehetitek azt mondom próbáljátok ki, mert kellemes, jó kis krémről van szó.

Nektek mik a tapasztalataitok a Baba termékeivel kapcsolatban? A tusfürdők is jók? Gondolkozom azoknak a kipróbálásán is,de olyan hatalmas kiszerelésűek,hogy zsákbamacskaként nem akarok vele kísérletezni.

Köszönöm,hogy elolvastatok, sok puszi:


Nincsenek megjegyzések: