2017. január 7., szombat

StyleWe. com- webshop for womens / Egy webshop csajoknak

Hi Everybody/ Sziasztok, 

Eng.:

this post is my very first english post about a nice webshop, StyleWe. This site is a shop for woman clothes, desingner things. You can buy here tops, shirts, bottoms, so everything what a girl need. I saw on the site a Sale modul, this is always good option, when we don't want to lost too much money. The shipping is free for orders over 60 $. The site is beautyful and basic, with designer things, with a hint of fashion.

Hun.:
Ezt a posztot most angolul is megírom, méghozzá egy jó kis webshopról, a StyleWe-ről. Ez egy nőknek szóló online áruház, ahol designer cuccokat is találhattok. Vannak felsők, blúzok,cipők, táskák, szóval tényleg minden amit csak akarhat egy nő. Azt is láttam, hogy vannak leárazások,szóval ez egy jó lehetőség annak, aki nem akar túl sokat költeni. 60 $ felett ingyen szállítják ki a vásárlásunkat. Lejjebb láthatjátok a kedvenceimet! Az oldal letisztult és szép, designer cuccokkal és a divat érzésével átszőve. 




And now, see some of my faveurite things:

Bags, bags, bags
If you know me, you must to know, my favs are bags( find here) :

Ha ismertek,tudjátok,hogy imádom a táskákat:

Eng:
How cute is that? The little birds on it, and the ears? Perfect match for a party! It looks very good with simpla outfits or basic clothes too. I really want this peace...
Hun.:
Mennyire aranyos? A kis madárkák mintái és azok a fülek? Szerintem ez tökéletes lehet egy buliba, nagyon jól néz ki egyszerűbb összeállításokkal vagy alapdarabokkal is. Nagyon szeretném...

Eng.:
Adorable, the first word in my head, when I saw this leser printed leather bag. Romantic and very girly.
Hun.:
Imádnivaló, ez volt az első szó ami eszembe jutott mikor megláttam ezt a lézer vágott bőrtáskát. Romantikus és nagyon csajos.



Another passion for me, shoes ( find here):

A másik szenvedélyem, cipők:


Eng.:
Simple  but fantastic beige boots with heels, perfect! Good for a party with a dress, or in office with casual, business look.
Hun.:
Egyszerű de nagyszerű alapdarab, bézs csizma magas sarokkal, tökéletes! Jól kihasználható buliba egy ruhával vagy akár az irodába is elegáns öltözet részeként. 

Eng.:
Boots again, but any style. Very sexy and cool with jeans and leatherjacket, I love it! I always wanted boots like this, and this year this style is very fashionable.
Hun.:
Megint csak csizma, de egy másik stílusban. Nagyon szexi és menő farmerrel és bőrdzsekivel, tetszik!  Mindig is akartam egy ilyet, és idén ez a stílus nagyon divatos. 


Outwears ( find here):

Kabátok:



Eng.:
This colour is awsome, and the simple long sleeve solid style is always in.
Hun.:
Ez a szín nagyon kellemes, és az egyszerű szabás és szolíd fazon mindig divatos.

Eng.:
Just one word: love! Yeah, true love. This camel casual V-neck coat is simple, but this is the best part of it. The camel tones are perfect.
Hun.:
Csak egy szo: szerelem! Igen, nagyon beleszerettem ebbe a camel színű egyszerű szabású kabátba, mely V-nyakú és éppen az egyszerűségétől lesz tökéletes.



This things was my favs on this nice site, but there are a lots of cool tops, shirts, shoes, bags, acessories, so If You have time , just go and watch it!


Links:


Blog of the shop, with beauty tips:


(I must to say, this is my very first post in english. So, please , please dont hate me, when I have some mistakes.)

Kisses and hugs / Ölelek titetek:




2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vannak hibák, de nagyon jó ötlet, hogy próbálod angolul is vezetni a blogot. Tanulni csak úgy tud az ember, ha használja, úgyhogy hajrá! :)

hajnoca3 írta...

Igenez sajnos ilyen. Németet tanultam komoly szinten, nyelvvizsgát is szereztem, így az angol sajnos nálam háttérbe szorult, de szeretnék fejlődni :) Köszönöm, hogy írtál!