2011. április 27., szerda

Helóóóóó  :)

Ma voltam Rossmannban , nem ott , ahol eddig vettem a 99 ft - os essence cuccokat , hanem egy másikban és nagyon megörültem , mikor megláttam , hogy még van cucc amiből tudok választani :)
Így vettem egy essence multi dimension körömlakkot , méghozzá egy ezüstös , sötét szürke árnyalatban , egy catrice nail expert tip painter körömvégfestő lakkot fehér színben és egy catrice rouge satin rúzst 180 - as , delight plum színben . Igen , catrice termékek is voltak leárazva , amin nagyon csodálkoztam . Mindegyik 99 ft volt .
A körömlakkokat majd kipróbálom és teszek fel róla képet . A rúzst már próbálgattam és nagyon durva , annyira pigmentált , hogy csak na . Sötét , erős , vad színe van , ilyen erős és sötét rúzsom még sosem volt , de majd próbálkozom vele :)
Vettem még egy Syoss shine boost hajfény spay -t , amiről korábban már írtam , imádom . Bementem a Jeans Clubba is , akartam venni cipőt , de nem volt már a méretemben ..... csak 38 - as volt , igaz nem volt rossz , de ha tágult volna még akkor már nagy lett volna , főleg szélességre , így egy karkötőt vettem , ami három részből áll , két kis gyöngyös és egy zöld köves részből , külön is lehet hordani őket . 1490 ft - ról volt először leárazva 799 ft - ra , de ennek még a fele lejött ,  így 400 forintba került .
Tegnap kaptam még egy dove szappant , tudjátok olyan egy negyed rész hidratálóst tartalmút , 150 ft - ért . Szeretek ezzel arcot és kezetmosni .

És most jöjjenek a képek





Ti miket vettetek eddig a 99 ft - os termékek közül ? Kerestem ma az essence - től a törős lakkot , de nem volt ..... ti vettetek ? Ha igen hol ? :) 

Sok puszi nektek : 


Nincsenek megjegyzések: