2012. november 26., hétfő

Mi lennék ha..... TAG - mert régen volt és funny :)

Szijjasztok báránykák!

Ezt a Tag-t azért töltöm ki, mert mikor megláttam , egyből megtetszett. Amúgy Katie blogján leltem rá, és nagyon aranyos. Tervezem majd, hogy készítek egy saját, ünnepekkel ( főleg karácsony) egybekötött TAG-t, annak ellenére, hogy nem nagyon szoktam ilyesmiket kitölteni, néha jó a változatosság és ezáltal jobban megismerhettek.


Mi lennék, ha...…évszak lennék: ősz vagy nyár vagy tél, nem tudok dönteni!... hónap lennék: december, szóval azthiszem akkor az évszak tél:)... a hét egy napja lennék: kedd... a nap egy időpontja lennék: este... bolygó lennék: Merkúr vagy Vénusz ( szerelem bolygó léte miatt)... tengeri állat lennék: delfin, kiskorom óta szeretem őket és nagyon szeretnék élőben is látni egyet legalább életemben... berendezési tárgy lennék: ágy... bűn lennék: harag... folyadék lennék: kakaó... drágakő lennék: kristály vagy színtiszta gyémánt... fa lennék: cseresznyefa... madár lennék: vörösbegy, cinke vagy rigó... virág lennék: rózsa, leginkább vörös vagy valamilyen bordó, esetleg tűz színű... időjárás lennék: kellemesen melegítő napsütés... mesefigura lennék: Ariel... hangszer lennék: Zongora... állat lennék: süni ... szín lennék: lila... érzelem lennék: szerelem... zöldség lennék: hagyma... hang lennék: nevetés, kiáltás... elem lennék: tűz... zene lennék: hú ez fogós kérdés , mindig más szerintem ami az aktuális kedvencem!…dal lennék: Ugyanaz mint az előbbi…film lennék: 3 méterrel a felhők felett... könyv lennék: A szürke 50 árnyalata ( ez a jelenlegi kedvenc és a szenvedélyessége miatt)... étel lennék: Sült grillcsirke, krumplival és salátával... fűszer lennék: cukor... hely lennék: Város... íz lennék: édes, vaniliás vagy csokis... illat lennék: édeskés illat…parfüm lennék: Nem tudom, valamilyen vaniliás illat... hit lennék: kereszténység... testrész lennék: kéz... arckifejezés lennék: mosoly... tanóra lennék: pszichológia vagy jog... mese lennék: Valamilyen Disney, az biztos, de mindet imádom, talán a Kis hableány... szám lennék:3... ruhadarab lennék: nadrág... ékszer lennék: gyűrű ... kiegészítő lennék: kendő... szeretet megnyilvánulása lennék: csók... rovar lennék: pillangó... gyümölcs lennék: eper


Ha érdekesnek találjátok, töltsétek ti is ki ezt a kis kérdőívet, nekem nagyon tetszett és érdekes elgondolkodni kitöltés közben, ami nem is olyan könnyű mint amilyennek tűnik, hogy mik is lennénk. Ezek a válaszok pedig sokat elárulnak rólunk.



Köszönöm, hogy velem tartottatok, sok puszi: Hajni





2 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Én is épp most akarom kitölteni :P

hajnoca3 írta...

Elolvasom :P