2012. november 8., csütörtök

Milyen télikabit vegyek? Körkép

Hát nagy a dilemma. Rengeteg elképzelésem van, azaz pontosan már összeállt a fejemben egy kép arról,hogy milyen télikabátot szeretnék majd idénre magamnak, csak hát a pénztárca űrtartalma szabhat gátokat még elém. Előbb azt a keretet meg kell keresni, no meg jönnek az ünnepek is, a Jézuskának a listáját még végig kell lapoznom és eldönteni, mit is rendeljek a szeretteimnek tőle:) Azért persze nem bírtam magammal és a múltkor elmentem a Tallyba körbelesni, milyen is a felhozatal.....

 Ez tetszett, de személy szerint 17 ezer forintot sajnálnék érte

 Ez már annál inkább bejön, főleg,hogy a színe nagyon megfogott, csak itt meg a vastagsággal akadtak fenntartásaim, vajon elég meleg lenne? Amúgy tegnap 6 ezer ft-ért láttam.

Itt talán jobban kivehető a színe, sajnos a Tally fekete próbafülkéiben elég nehéz értelmes képeket készíteni, főleg telefonnal sutyiban.

Ennek a darabnak az árára már nem emlékszem, de arra bizony igen, hogy nem tetszett a nyakrészénél a szőrnek azon tulajdonsága, hogy nem levehető, és csuklyája sem volt, szóval nem érzem kellőképpen praktikusnak. Az árát sem jegyeztem meg.

Álomkabik:





www.tallyweijl.com



http://www.hm.com/hu/subdepartment/LADIES?Nr=4294963524

Nektek milyen az álom télikabátotok?:)

Köszi,hogy olvastatok, puszi és szép napot nektek: Hajnitok


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Érdemes körülnézned a Tesco F&F részlegén, ugyanilyen stílusú kabátokat lehet kapni most akciósan 6700Ft körüli áron. Hosszabbakat 9-13 ezerért. Én a belinkelt képek közül az utolsó előtti kabi pontos mását vettem meg ott 6700-ért, azóta is imádom :)

hajnoca3 írta...

Szija!

Tényleg?:O Na majd benézek akkor,köszi;)

Krisztinka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
p90xgirl írta...

Szia! Nem tudom hol lakasz, de Pesten (ha nem Pesti vagy akkor is lehet van a kornyeken) Azsia centerbe is erdemes benezned :) Az alku 10ezer koruli arakrol indul, de siman le lehet menni 6-7500 kore :D En is igy vettem telikabit :)