2012. december 11., kedd

23 éves lettem!

Ajjjjj, igen, betöltöttem a 23. életévemet. Kisebb koromban az ennyi idős ,,felnőttekre" már nagy, kerek szemmel tekintettem, és tényleg teljesen felnőttnek tűntek nekem. De érdekes módon magam nem érzem 100%-ig annak. Van egy gyermek, vagy gyermeki énem, oldalam, ami bennem lakozik a mai napig, a naív kislány, aki szerintem sosem fog eltűnni a lelkem mélyéről! De őszinte leszek, én ezt nem is bánom!


Ezt a csodaszép csokoládétortát kaptam a születésnapomon, a családi ebéd előtt! Nagyon finom volt. A gyertyáimat minden évben elteszem emlékbe, amúgy nagyon arik voltak, csillogtak :) Ja és a virágot sem ettem meg, az is emlék!


Itt pedig már a kezemben tartom a tortám, mielőtt kívántam volna valamit a gyertyáim elfújásakor :) Csodás napot kaptam a kedvesemtől és a szüleimtől, előző nap pedig céges karácsonyoztunk, utána még a barátommal elmentünk karácsonyi vásározni is, majd mivel az évfordulónk is a közelben volt pizzáztunk is. Tehát nagyon jól telt az ünneplés! Nagyon sok szép ajándékot is kaptam, amikről majd külön bejegyzést fogok írni, már ezáltal megvan a szilveszteri szerkóm egy része is, kaptam szépségápolási termékeket is, ruhákat és aranyos dolgokat, valamint rengetegen gondoltak rám azon a napon :)

Ééééés még valakinek szülinapja van, méghozzá ma, a kis Rozim 1 éves nagylány lett! De azért nekem mindig a babasünim marad!


A Mikulás pedig sapit hozott neki :D



Hát ennyi lettem volna mára, zárul Hajni mókatára. Köszönöm még egyszer azoknak akik tippeket és segítséget adtak a képfeltöltéssel kapcsolatban !

Köszi, hogy velem tartottatok, sok puszi: Hajnitok


10 megjegyzés:

PAncsi írta...

Boldog születésnapot! :-)

lex írta...

Isten éltessen sokáig! :)

Monika írta...

Boldog szülinapot Neked. És a kis Rozinak is :) olyan cuki :)

mrs__kovacs írta...

Nagyon boldog szülinapot!
Az első bekezdés: pont ugyanígy érzek, és mindig is csak reméltem, hogy mások is így éreznek - ezek szerint igen. De én sem akarom, hogy eltűnjön az a maradék gyermeki oldalam :P
Ja és Rozinak is üzenem, hogy boldog szülinapot, és puszilom :P

hkorinna írta...

Boldog szülinapot! Én is teljesen egyetértek veled, szerintem sosem fogom kinőni a gyermeki énemet! :D

Csipkelány írta...

nagyon boldog szülinapot! én nemsoká leszek 24.. jajajjj :D

E73 bioarcapolas blog írta...


Isten éltessen sokáig!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Viktória (shake it up) írta...

Egy napon születtünk, boldogat utólag is. :)

hajnoca3 írta...

Olyan édesek vagytok! sokat jelent nekem , hogy írtatok, szívből köszönöm, és Viki, Téged is Isten éltessen sokáig :*

Thündérke írta...

Boldog szülinapot utólag ! :) Fini lehetett a torta *-* és csini voltál:)