2012. december 18., kedd

Nature's Spirit kakaóvajas arc és testápoló krém

Ezt a krémet még a barátomtól kaptam a születésnapomra. Ami érdekes, hogy ő utálja az illatát és szerinte büdös, de nekem tetszik, Olyan igazán mély kakaós-csokoládés illata van, ami akkor érezhető tisztán ha jó mélyen megszagoljuk.


Tehát, egy kakaóvajas arc és testkrémről van szó. B5 és C vitamint tartalmaz, ami nálam pirospont! Mindig örülök, ha tudom, hogy így vagy úgy jó valami nekem és a bőrömnek, tehát vitaminban gazdag. A csomagolása masszív tégely, fehér színben rajta barnás, kakaóra célzó matricával,ami körbefut az egész dobozon. Rossmann-ból származik.

Ha érdekelnek benneteket teljesen részletesen az összetevők, akkor kattintsatok a képre, mely erre megnő és elolvashatóak!


Így néz ki a krém a kibontás után. Az állaga a testvajhoz hasonló, kicsit robosztusabb mint egy sima krém. De a beszívódására bizony semmi panaszom nem lehet, mert nagyon hamar beissza a bőröm, nem hagy sem zsíros sem csúszós érzést, nem tapad és keni össze a ruhámat, szóval nagyon jó. Szőrtelenítés után kimondottan megnyugtatja a bőrömet, valamint a szél által kifújt kezemre is jó volt, már nem száraz. Így, hogy tulajdonképpen nem száraz és nem sürgősen kell a táplálás és hidratálás a bőrömnek, esténként használom az arcomra és a kézfejemre. Miután felkentem finom, bársonyos érzést nyújt a bőrömnek. Az illata nem erős, nekem kellemes, mint már említettem emlékeztet a kakaóra. Nagy adag, sokáig elég krémet kapunk a tégelyben, ami nem egy táskában elcipelem magammal darab, inkább otthoni használatra ajánlom.

Tehát abszolút eltalálta a párom ezt a terméket, nekem nagyon tetszik, kár,hogy neki nem jön be az illata. Bátran merem nektek ajánlani ha találkoztok vele.

Ismeritek ezt a krémet? Nektek bevált?

Köszi az olvasást, sok puszim: Hajni



2 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Nem ismerem, de a leírtak alapján nagyon szimpi :P

Thündérke írta...

nekem tuti tetszene az illata :$