2012. december 17., hétfő

Az első Blistex termékem

Sziasztoook szépségek!

Sok helyen olvastam már,hogy milyen jó a Blistex ajakápoló. Hát mivel csúnyán kiütötte a számat a belső láz, főleg a sarkait, így szükségem volt valami bomba biztos cuccra, ami nem egycsilliárd ( ezer ft körül) Ft, mint a Carmex. Bementem a Tescoba, körbenézni, meglestem a kínálatot. Ráleltem egy Blistexre, ami két verzióban volt fellelhető, a ,,sima" édes ,,ízűben", valamint a ,,gyümölcsös" verzióban. Nem akartam az utóbbit, így hát értelemszerűen az első jött velem. Árban kellemes volt,mert 400 Ft környékén mozgott, ami szerintem tök normális ár egy ajakápolóért.


Így néz ki a csomagolása. Tipikus blistex, így az utánanézés tükrében mondom, nem mint valami nagy tapasztalt a Blistex használatban, de nekem szimpatikus. Valamiért a komolyabb, csicsamentesebb külső nekem gyógyszertárosabb hatást kelt, ezáltal talán tudat alatt is több reményt fűzök hozzá.....

A méretarányok miatt készítettem ilyan beállítást. Bőséges adagot kapunk a pénzünkért, de őszintén szólva teljesen még sosem mertem kigörgetni, mert a Labello és Garnier ajakápolók után olyan kis vékonyka a tekerője, hogy féltem, eltöröm a stiftet mire kitekerem. Eléggé lágy, bár ez a tárolás hőmérsékletétől is függ, gondolom.
Tahát a kinézetében a kicsit szigorúbb stílus tárul a vásárlásra éhezők szeme elé, kék-fehér színvilág, valamint a piros felirat. Eddig oké. A Stíft krémes, cukor ízű és illatú, kellemesnek mondanám, nem túl erős, éppen jó, még nekem is aki utálja a tömény és erős illatokat illetve szagokat.
Elkezdtem használni, most már több mint egy hónapja hű társam és csak őt használom az ajkaimra. Először tökéletes volt, bevált. Elmúltak a cserepesedések a szájsarkaimból, nem vérzett be reggelre és a sebek is leapadtak, nem volt cserepes a szám. Nem éreztem a kenegetésre kényszert, csak reggel és este kentem be és kész is voltam vele egész napra. Aztán jött a fekete leves. Körülbelül egy hete kezdtem el észrevenni, hogy rászoktam, vagy mi :/ Cserepes a szám, bekenem, megpuhul. Eltelik fél óra, ismét cserepes, bekenem, megpuhul és így tovább. Most már kb napi 5-6x be kell kennem mert irritálóan cserepes lesz a szám, bár most valljuk be a hideg és a szél-hó kombó jobban igénybe veszi a bőrünket.

Ha pontoznom kellene, egy erős közepesre értékelném a terméket, legalábbis ezt a verzióját, ugyanis olvastam már,hogy a mentolosabb tubusos verzió hatásosabb. Nos ezt én nem tudom, nem próbáltam, ennek fényében írtam ezt le a saját tapasztalataim alapján! Ár-érték arányban azt mondom aki egy Labello-nál jobb ajakápolót keres, az bátran vegye meg,mert annál tényleg sokkal-sokkal jobb és hidratálóbb, és az illata-íze sem olyan mű, egyszerűen édes.

Ti ismeritek ezt a verzióját a Blistexnek? Ha igen, nektek bevált? Melyik ajakápolót ajánlanátok nekem, ami a masszívan cserepes ajkakat is rendbehozza?

Köszi,hogy olvastatok, sok puszim: Hajni


6 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Én a málnás-limonádésra esküszöm :]

Lujzi írta...

Én még nem használtam Blistexet,pont ezért nem mertem, nehogy "rászokjak", mint ahogy ez megesett a Labelloval és a Garnierrel is. Ez kivül még a Forever-es Aloe Lips-re esküdtem, de azt kicsit bonyolult beszerezi, így vettem egy Carmexet, ami lehet h duplaennyibe kerül, de hihetetlen jó, nincs erős illata, nem "szoktam rá" és még bizsergeti is az ajkakat. Legközelebb próbáld ki, szerintem mindnképp megéri, nem hiába esküsznek rá annyian!

Fifi írta...

Én a Blistex lip massage-t használom. Nagyon szeretem a mentolos, bizsergető érzését. Rászokásról mondjuk nem tudok sokat mondani, annál feledékenyebb és szétszórtabb vagyok, mintsem hogy igazán rátudjak szokni, mert vagy elkavarom valahova, vagy nem viszem magammal, rohanok stb :D

hajnoca3 írta...

Hm lehet kipróbálom akkor majd a Carmexet... de sajnos Müller nincs a közelünkben :/ Majd körbelesek, hátha van valahol akció! Köszi a tippeket :)

csak1csajszi írta...

Én mintha múltkor láttam volna valahol Carmex-et a városba..Tesco,vagy Rossman..nem emlékszem sajna :(

csak1csajszi írta...

Rossmanba láttam,ma megnéztem :)