2012. december 26., szerda

Karácsony napló 2. - December 25.

No, akkor folytatom a három napos karácsonyi sorozatomat. Sokat sürögtünk-forogtunk anyukámmal reggel fél 7-től a konyhában. Megterítettük az asztalt, készítettem a poharakra masnis névkártyákat, ugyanis összesen 12-en ünnepeltünk aznap! Nagyon sok finomság került az asztalra, melyen szép gyertyák égtek. Persze az első az ajándékozás volt, mert az unokaöcséim nem bírtak magukkal, érthető is, hiszen gyerekek, nagyon izgultak, hogy mit is hozhatott nekik a Jézuska:) Nos, az elektromos fúrótól kezdve, a Sudoku gépen át a pénzel pakolt borítékig minden volt a fa alatt. Utóbbi nekem jött, ugyanis úgy gondolták a rokonok, hogy ebből azt vehetek amit csak akarok, és annak biztosan örülök, pár éve ez már hagyomány nálunk. Egy tervem már van is, amit holnap azaz csütörtökön készülök megvalósítani, ugyanis nagyon szükségem lenne egy csizmára, ami szép, magasabb a sarka de mégis kényelmes, N.E.M. ázik be, és olcsó. Na, tudom nem lesz könnyű ennyi kritériumnak megfelelő darabot találni, de próba szerencse.

 Ittunk finom kekszes likőrt, mikor minden vendég megérkezett hozzánk. Nos, eléggé csalóka egy ital ez, ugyanis a majdnemhogy éhgyomorra két kis kupicával elfogyasztott adag már kicsit megszédíti az ember lányát.
Sajnos nagyon homályos vagyok a háttérben, de itt úgyis a csillagszóró tűz volt a lényeg. Tök jópofa, ahogy látszik ez az ív mikor fényképezés közben o betűket írok le vele. Kicsit emlékeztet a nyáron az utcazenén tevékenykedő tűz mutatványosokra .

Az ebéd jól telt, sok sok finomat ettünk, anyukám remek szakács, a sütiknek már szinte nem is maradt hely, szóval egy kis pihenéssel koronáztuk meg az update-nek nem éppen nevezhető menüsort. Persze kis pihi után csak lett helye a krémesnek, bejglinek, hájas tésztának, gesztenyetortának, mézeskalácsnak valamint a többi finomsághalomnak.


Ezzel a képpel búcsúzom még mára, legyetek jók,és holnap jövök a harmadik és sajnos egyben utolsó beszámolómmal.

Köszi, hogy bekukkantottatok, sok puszim: Hajnitok


2 megjegyzés:

Unknown írta...

nagyon jó a nadrágod! :)

Thündérke írta...

Nagyon jól áll ez a színű naci! csini:)