2012. december 13., csütörtök

A csodás ajándékhalom

Komolyan mondom, ha fele ennyi ajándékkal leptek volna meg, már akkor is boldog lettem volna. Ugyanis a tárgyak mellett más sok sok kedves gesztust és pillanatot kaptam a szeretteimtől, amik számomra csodás ajándékok voltak, annak ellenére,hogy nem lehet őket egy dobozba csomagolni és átnyújtani. Ennek ellenére nagyon örülök minden kis kincsnek ami a tulajdonomba került, és a teljesség igénye nélkül a javát már be is fotóztam, a többit majd úgyis látjátok itt-ott :)


Kaptam édes Minnie Mouse-os táskát a barátomtól, a pizsiszettet (H&M) anyuéktól, valamint a fekete felső(H&M) is tőlük van, akár csak a hajfesték! A barátomtól kaptam még sminkcuccokat is, valamint a krémet( Rossmann), egy függőt ami később nyert értelmet, egy kis lila tűsarkú cipő, az évfordulónkra ( 5.-igen igen, durván sok már <3), pedig karkötőt kaptam, ezüstöt, amire a kis lógó rákerülhet. Így nyert értelmet az egész:)

Ez az ominózus karkötő, már rajta a tűsarkúval, ismer :D Igazi csajos darab! Nagyon-nagyon örültem mindennek. akkor ugye előtte jött a Mikulás is, sok sok édességgel, cukorfenyővel és rávaló lila díszekkel, valamint kaptam még Kindertojást is, amiben egy tündérke volt :)

Ő az én kis cukorfenyőm, valódi kisfenyő, az elő karácsonyfánk a barátommal, de majd a kis közös fenyőnk is ő lesz ha ideér a karácsony!

Egy csodás kis mikulás virág is landolt a szobámban anyuék jóvoltából, valamint a tortámat is tőlük kaptam!



Ő pedig Piggy, a kis rádióm :D A munkahelyemen kaptam a karácsonyi buli alkalmából,én úgy veszem, hogy a születésnapomra :D Hát nem édes? USB-vel is csatlakoztatható, a farkincája, ami kunkori a ki-bekapcsoló gomb, a füleivel lehet csatornát keresni :)

Hát ennyi lett volna az ajándékos beszámolóm, sok posztot írtam előre, így rendszeresen számíthattok rám és frissítésre a blogon! Továbbá még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a sok kedves köszöntést tőletek is, számomra is ez nagy ajándék!

Köszönöm,hogy olvastatok: Hajni


3 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Tök jók, ez a malac rádió meg haláli :D

Monika írta...

A tűsarkú medál <3... imádom :)

Thündérke írta...

Szuperjó ajándékok *-* gratula :)