2012. december 28., péntek

Karácsony napló 3.- December 26.

Kicsit megkésve ugyan, de meghoztam a karácsonyi utolsó fejezetet. Sajnálom,hogy ez az ünnep olyan hamar elmegy, pedig mennyi készülődés és izgalom előzi meg. A kedvenc ünnepem, annyira szép és meghitt, mégis elillan egy perc alatt. Régen nem értettem az amerikaiakat, hogy miért díszítik fel a fájukat olyan korán ,de kezdem sejteni miért teszik. Legalább hosszabb idejük van kiélvezni a csodás fa látványát, még ünnepi hangulatban. Igaz nálunk megmarad január végéig  a fa, de akkor már nincs meg a hangulat mellé.

Az utolsó ünnepi napon a barátom családjánál lévő ünneplésen volt a sor. Ebéd előtt érkeztem, 11 óra körül. Már finom illatok szálltak, és nem is csalódtam, hiszen nagyon finom volt minden étel. Az unokaöcsije készített nekem sünit gesztenyéből, nagyon aranyos, tőle ezt hozta a Jézuska :

Nagyon aranyos és kedves gesztus szerintem :)





Nagyon sok minden nem tudok erről a napról mesélni már, mert utána nagy pihenés következett, Reszkessetek betörők 2-t néztünk, ami igazi minden évi sláger már ugyebár. Nektek hogy telt az utolsó ünnepi nap?

Nemsokára jövök tesztekkel és további bejegyzésekkel!

Sok puszi: Hajni


1 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon aranyos mind a két süni! :)