2011. október 11., kedd

BB krém - Mini SKIN79 Super Plus BB Cream

Sziasztok

Hosszas tipródás után , én is beálltam a bb krémet használók sorába . első körben csak egy mini kiszerelést rendeltem , hogy mégis lássam , igaz -e ez a nagy hűhó a dolog körül , alapvetően teljesen jóhiszemű vagyok és ezért sajna hajlamos is vagyok bedőlni a reklámoknak , de ezzel szemben is bizakodó voltam , főleg , hogy rosszat sehol nem olvastam róla . Na már nagyon kíváncsi voltam , agyaltam , hogy mit rendeljek , sajnos előjöttek a pattanásaim , főleg az államon , a homlokomon de pár dög még az almácskáimra is bekúszott na pedig az egyáltalán nem jellemző a bőrömre tényleg és most nézzétek meg , betámadtak . Szóval visszakanyarodva a krémhez , megrendeltem a Mini SKIN79 Super Plus BB Cream-et, , nagy várakozásokkal .


A krémet ugye futár hozza , 990 Ft ellenében , mely országszerte változatlan ár . Barátnőmmel közösen rendeltünk , így némileg sikerült csappantanunk a postaköltségen és kicselezni azt a 990 Ft -ot amit kicsit sokalltam , bár ha belegondolok,hogy másnap reggelre itt volt az ország túl végéről , kocsival , mégsem sok az a 990 Ft . 


Elnézést a képért , tudom , hogy ronda , de így látjátok csak a különbséget sajnos , hogy mennyit is segít ez a krém , szóval ez csak a befor kép 

Az első benyomásom mikor nagy izgalommal bontogattam a csomagot , hogy hű de kicsi , mondjuk nem is számítottam nagy dologra , hiszem 5 ml-es kiszerelésről van szó .Amit ígér az a hármas hatás , fehérít , uv védelmet ad , méghozzá 25-öst és eltünteti a pirosságokat , emellett csökkenti a faggyútermelést és a ráncokat . Utóbbiak szerencsére még nincsenek .


Na ez az utána kép már jobb , látjátok mennyivel szebb ? Hol vannak azok a csúnya pattanások? Tehát ez az after kép engem teljesen meggyőzött 

Felkentem a krémet , borsónyi mennyiség elég volt az egész arcomra,és olvastam , hogy krémfelkenéshez hasonló módon kell feltenni , láttam erről már videót is , szóval bepöttyöztem az arcom és bentről haladva belemasszíroztam a bőrömbe . elsőre természetesen semmit nem láttam , hiszem időt vesz igénybe míg oxidálódik . 

Összegzésként , nagyon jó krém , szóval megéri az árát . Én nem szoktam drága krémeket venni , mindig keresem az olcsóbb megoldásokat , de most úgy érzem eljött az ideje egy nagyobb beruházásnak , majd a jézuskának írok listát . 

Több infót a bbkrem.hu oldalon találtok a termékről , ha érdekel benneteket nézzetek körül . ami még külön tetszik , hogy húségpontokra adódik át a rendelés ára , 100 pont ér 8 Ft-ot ha jól emlékszem és ez az összeg levonódik a következő vásárláskor bizonyos időszakon belül . 

Ti próbáltátok már ? 

Puszi : Hajni  


3 megjegyzés:

toppencs írta...

Ez nagyon komoly változás ! Jól tetted, h megrendelted, ez a krém tényleg egy csoda :-))))

hajnoca3 írta...

Szija

Ugye ? Nagyon jó cucc :D

Marcsi Kincsesládikája írta...

Én nagyon szeretem a BB "dolgokat" :) Használom is őket becsülettel :D