2011. október 30., vasárnap

Csillámpor - hogyan viseljük tartósan és potyogásmentesen

Sziasztok

Ígértem nektek , hogy fogok erről írni , szóval most eljött az idő , bár sajnos az egyik alternatívához a hozzávalót nem sikerült beszereznem .


Módszerek :

Krém , krémes szemhéjfesték , habos szemhájfesték , vazelin - melyik a legtartósabb , legintenzívebb hatást adó ?

Hab állagú szemfestés , krémfesték , krém



1. Krém

A krém nem annyira szerencsés választás , mert mikor beszívódik sajna nem adja már azt a ragasztó hatását mint mikor még frissen kentük a szemünkre , bár jó alternatíva lehet ha nem olyan sok időre szeretnénk csillogni, vagy éppen más nincs otthon ami használható .



2. Krémes szemfesték

A legjobb a vazelin mellett ! Megfogja a kis rakoncátlan porszemeket . Vidd fel a szemhéjadra a festéket , majd mielőtt megszáradna ütögetős mozdulatokkal egy ecsettel vidd rá a csillámot .



3. Hab állagú szemfesték

Jobb mint a krém , de rosszabb mint a krém állagú szemfesték vagy a vazelin . Nem vesz fel annyi csillámot , viszont amit felvesz azt ott tartja



4. Vazelin

Sajnos ezt az alkotóelemet nem sikerült beszereznem, hogy szemléltetni is tudjam nektek a dolgot , de tényleg jó . 600 Ft körül mozog egy adag , és az nagyon sokáig elég és sok másra is alkalmazható , ha érdekel benneteket , hogy mikre , akkor szívesen készítek arról is posztot , csak jelezzétek .


A három egy képen :


Hab állagú szemfesték  , krémes szemfesték , krém

Szerintem jól látható a különbség . A vazelinnel is nagy tartós lenne és intenzív mint a krémes szemfestékkel . 






Hasznos volt ez a bejegyzés? 

Puszi : Hajni  

4 megjegyzés:

Coco - Chanel írta...

Ez ugye a meglepetésben(?) található csillámpor? Mert én egy olyan tervet eszeltem ki, bár nembiztos hogy beválik, hogy körömdísznek hasznosítom, valahogy az átlátszó lakkba beleszórva vagy hasonló. *Chanel

csak1csajszi írta...

Én is kipróbáltam körömdísznek :) Befestettem a körmöm,majd szórtam rá egy kevés csillámport,(ne várd meg,hogy megszáradjon,mert akkor nem ragad bele)majd fedőlakk rá :) Nekem nagyon tetszett!

Ivett írta...

Syó! Én szeretnék vazelines bejegyzést! :) Mindenki mondja, hogy milyen sok mindenre használható de pontosan senki nem mondja, hogy mikre is és én meg nem vagyok ilyen kreatív :(

hajnoca3 írta...

Coco- chanel : igen ez az a csillám , és arra is jó amire tervezed

csak1csajszi : :*

Ivett : akkor majd próbálok venni vazelint és meg is mutatom mikre jó !