2012. február 13., hétfő

Az új körömlakkjaim

 Szijasztok picik

Szám szerint pontosan 3 darab új körömlakkal gazdagodott a gyűjteményem az elmúlt időszakban , ami kb két hónapot foglal magában . Teljesen elkapott a gépszíj , mikor megláttam a catrice barack színű lakkját a hidden world kiadásból , de nem akartam 800 Ft -ot kiadni egyetlen egy szem lakkért , mert sokkallom érte , mikor más márkák lakkjai , pl essence 300 Ft körüli áron megvehetőek és elérhetőek számomra . Szóval így kezdődött egy őrült hajsza , hogy egy dupe lakkot találjak a catrice lakkhoz , de emellett becsúszott egy extra akciós 50 Ft - os essence lakk is , ami valljuk be , nevetséges ár érte nem ? Na nam blablázok tovább , mutatom az új kicsikéimet .....


Szóval balról jobbra haladva : essence 40 Absolutely stylish , Aden 88.101, Moyra 16 1E7

 Az essence lakk volt 50 Ft , a másik kettő pedig 200 Ft , de nem egyszerre vettem őket , hanem a két hónap alatt random
 Egy vaku nélküli kép , az Aden színét talán ez adja leginkább vissza


Itt pedig már a swatchokat látjátok vakuval , essence , moyra , aden , em tudom miért fordítottam a sorrenden bocsi :D

Sajna a fényviszonyok kakák voltak , nem tudtam igazán élethűen visszaadni a lakkok színét akárhogy is fotóztam meg akárhol , gyeremártavaszléfgysziiiiiii .

Szóval a catrice ominózus színére :


Tehát rá , tökéletesen az Aden sem hasonlít , de egy dupe-nak tökéletes , és mégsem 800 hanem csak 200 pénzbe került , mégis megmaradt 600 ft a zsebemben nemigaz ?


Nektek bejönnek az aden lakkok ? Ismeritek őket ? Mik a tapasztalataitok ? ( nekem ő az első amúgy és kíváncsi vagyok hogy fog muzsikálni :))

Pusznyusz : Hajni

2 megjegyzés:

Velvet FizZ Blog írta...

50Ft? Még a hülyének is megéri :]

Thündérke írta...

Az Aden lakk színe nagyon tetszik:)