2012. február 12., vasárnap

Esküvő kiállítás 2. - ami az előzőkből kimaradt

Szijjasztok szépségeim

Itt az ideje , hogy még meséljek az esküvő kiállításról , amin éppen egy hete voltunk , de még mindig nagy öröm visszanézni a képeket ! A ruhákat külön vettem , mert azok igenis kiérdemeltek egy külön posztot , de most megmutatom mindazt , ami az előzőkből kimaradt , a harmadik részben pedig a divatbemutató fog következni ami szintén a helyszínen lezajlott .






Ajh , a csodás dekorációk . Nagyon szép lufidekorok voltak több helyen is a plázában , ilyen kis lufi a lufiban jellegűek főleg , ízlésesen , szépen :)



Csodás asztaldíszítések is helyet kaptak a pavilonok között , nekem a felső lilás volt a kedvencem , nagyon nagyon szép :) A torta is tetszetős , maga az elképzelése nagyon jó , de én speciel nem ilyet csináltatnék az tuti , mivel utálom elrágcsálni a kis golyókat , tök kemények és idegesítőek :) És ha már az édességeknél tartunk , ez lessétek meg .....


Csokoládészökőkutak ! És pink színben , igen ez valami epres finomság volt , amibe a pálmafára szúrt gyümölcsöket kell belemártogatni , lehetett kérni több ízben is , én biztos tej vagy étcsokisat kérnék :)



sok szép lsés aranyos dolog , galambok,gerlék . Sok szépséges kristályékszer , avon pult , minden ami egy nőnek kecsegtető lehet :)

Nemsokára jelentkezem a következő bemutató résszel , remélem várjátok :) Még mindig amondó vagyok , ha van lehetőségetek , ne hagyjátok ki az ilyen rendezvényeket ! Mi fogott meg leginkább benneteket ?

Csókpuszi : Hajni

1 megjegyzés:

Annie írta...

Az utolsó képen az a sok nyaklánc :D Úristen :D felvásárolnám az összeset :D