2012. február 11., szombat

Valentin nap - hot or not - igen vagy nem ?

Szíjjjjjaaaasztoook csöppök

Mivel közeledünk a valentin naphoz , gondoltam legyen ez a heti elmélkedős bejegyzés témája . Teljesen megoszlik ehhez az ,, ünnephez " való hozzáállása az embereknek , van aki szereti , van aki nem , van aki imádja , van aki utálja , bár azt megfigyeltem , hogy az utálók többségének mondjuk nincs párja , amit azért meg is lehet érteni . Tény , hogy nem magyar eredetű hagyományból indul az egész , bálint napja van nálunk , amerikából származó esemény ez . Ott azonban nem csak a szerelmesek ünnepe , hanem a szereteté is , ez az igazi ami nekem tetszik benne ! Apróságokkal is meglephetjük a szeretteinket , gondolok itt pl egy szivecskés csokikára , vagy egy aranyos kézzel készített lapra . Nem feltétlen az anyagiakról szól ez , legalábbis nem kellene .

Mégis sokan az értéket nézik , a pénz értékét ebben a dologban . Tök hülyeség , hiszen akik szeretik egymást minden nap szeretik , nem csak ezen az egy napon , ez alap nem ? De milyen aranyos , hogy ezen a napon van valami kis plusz , ami boldogítja , színesíti ezt a szürke februári napot . Aki pedig egyedül van , adhat kis gesztus jellegű apróságot azoknak akiket szeret , nem kell feltétlenül szerelem ehhez .
 Az utálók gondolom valahogy így éreznek ..... :D


Aki nagyon utálja , az meg úgysem fog róla tudomást venni , ez a legjobb amit tehet szerintem , aztán az a 24 óra csak eltelik egyszer nem ? :)


Aranyos meglepetések lehetnek például , ha sütsz sütit , akár szivecske formájút , vagy valami közös programmal leped meg a másik feled . Esetleg valami személyes kézzel készített lappal és a kedvenc édességével leped meg ! ajándék lehet egy bújós este , amit különlegessé tehetünk gyertyákkal és rózsaszírmokkal , habfürdővel , persze közösen :) Aztán masszáz , finom vacsi , valami jó film , tehát nem kell ehhez feltétlen anyagiasság és pénzhalmok nem ? :) Szóval nekem egyértelműen HOT.

Nektek mi a véleményetek , utáljátok vagy szeretitek ? Ünneplitek vagy nem ? Hülyeség vagy aranyos gesztus szerintetek ?

( képek forrása : www.weheartit.com)

Puszi : Hajni

1 megjegyzés:

Krisztike írta...

Ez érdekes kérdés..., és érdekes válasz.
Valentin-napként not, de a dátum egyéb okok miatt hot! :)