2013. január 9., szerda

A Rimmel újdonsága -ApocaLIPS

Sziasztok!

A coty-tól kaptam ismét információkat, méghozzá a Rimmellel kapcsolatban! Nemsokára a piacra fogják dobni a legújabb szájra való termékkollekciójukat, méghozzá az apokalipszis jegyében! Ez nem más, mint egy szájfény és rúzs keverékéből származó termékcsalád, tehát egy folyékony ajakrúzs kollekció! Lássuk tehát az APOCALIPS kollekciót!




 Három árnyalatban lesz kapható ez a folyékony rúzs család. Szerintem jobb lehet a fedése mint egy sima szájfénynek, ugyanis eleve a nevéből adódóan egy sűrűbb, krémesebb dolgot képzelek el mint egy szájfény esetében. Ha nem fog ragadni, és valóban szép fedése lesz, akkor méltó helyet szoríthat magának a női neszeszerekben!


 shade 101
shade 303

shade 400

Amit ők írnak róla:


,,Az új Apocalips folyékony ajakrúzs egyesíti magában a rúzs és a szájfény legjobb tulajdonságait egy olyan forradalmian új formulában, mely teljesen eltér az eddig megismertektől. Zamatos, folyékony formula, ami bőségesen tartalmaz színpigmenteket, melyeknek köszönhetően fantasztikusan fényes hatást ér el és egész napon át tartó kényelmes viseletet biztosít. A különleges összetevők robbanásszerűen mély és intenzív színeket garantálnak.
És ki az Apocalips folyékony ajakrúzs reklámarca? Ki más is lehetne, mint Kate Moss! Még szexisebb, mint valaha és ki is tudná jobban képviselni ezeket az intenzív színeket, mint ő, aki maga is olyan, akár egy meteorzápor?
Javasolt fogyasztói ár:  1899.-Ft"

Nos, nekem szimpatikus:) Kíváncsian várom, és ti?

Köszi hogy benéztetek,sok puszi: Hajnitok







Nincsenek megjegyzések: