2013. január 10., csütörtök

Makeup of the week - MOTW - Barna füst

Sziasztok kedves olvasóim!

Régen volt rendszeres sminkes bejegyzés a blogon,de igyekszem ismét belevetni magamat a színkeverés rejtelmeibe! Valahogy újabban megint van kedvem kísérletezni a színekkel, és új variációkat kipróbálni, szóval remélhetőleg több smink fog felkerülni ide is!

Barna füstfelhő








A 120 színű palettám szürkés, barnás és arany színű árnyalatát használtam! A szempillámon miss sporty spirál csücsül, ha érdekel a részletes terméklista akkor szívesen leírom! :)

A szempillaspirál nem tudom miért kicsit pókláb effektet produkált, pedig nem jellemző rá :/ Persze pont ilyenkor kell, mikor befényképezek egy sminket , jellemző! Lesz róla teszt!

Ti szeretitek a színes smokey szemsminket vagy maradtok az örökzöld feketénél?

Köszi,hogy benéztetek, puszik: Hajnitok


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bevallom nekem az első két kép nem tetszik. Az elkészült sminked nekem kissé "igénytelen" hatást kelt, olyan mintha a barnát csak felkented volna egy csíkban, aztán ahogy esik úgy puffan módon ott is hagytad, semmi eldolgozás csak két barna folt. Bár amatőr sminkes lévén nem akarok neked tanácsokat osztogatni, de még innen hiányzik valami, talán egy kis világos szín a szemed belső sarkába és kicsit jobban eldolgozni a széleket ennyi. A 3. kép viszont jól sikerült, és szép a szemed színe, de azt meg a jóIstentől kaptad, azon rontani végül is nem tudtál.Mindezek ellenére ne csüggedj, próbálkozz tovább, nézegess sminkes videókat, sok jó dolgot lehet onnan elnézni.Szia!

Névtelen írta...

Egyet kell értenem az előttem szólóval, de ha eldolgozod a sötétbarnát és a szemöldököd alá felviszel egy világosabb színt, azonnal szebb lesz az egész! :)

hajnoca3 írta...

Megfogadom a tanácsot, köszönöm, a negatív kritika is kritika :) Igyekszem fejlődni és javítani! Köszi,hogy benéztetek!