2013. január 27., vasárnap

Schwarzkopf Sublime Mousse 500 hajfesték teszt

Sziassztok drágáim!

Itt vagyok,nem vesztem el, csak kicsit pihentem a legutolsó posztom óta! Köszönöm minden egyes szavatokat, sokat jelentett és erőt merítettem belőle! :)

Azóta változás történt, méghozzá a hajszínemben. Régóta tervezgettem,hogy leváltom a szőkét,mert sok vele a macera, nagyon gyakran kell festenem a hajam miatta ami nem valami pénztárcabarát, valamint a hajamnak és a fejbőrömnek sem egy wellnesskúra, tehát döntöttem, bebarnulok!

Na ez olyan fantasztikusan sikerült,hogy úgy néztem ki, mint valami fakó tigris zuhany után, ugyanis nem a megszokott Schwarzkopf Sublime Mousse-hoz nyúltam, én balga, hanem egy másik termékhez. Mindent a leírtak alapján követtem el,de ami eleve fura volt, hogy nem lett eléggé nagy volumenű hab a dobozban, de elég volt így is a hajamra bőven..mindenesetre megmutatóm nektek a riasztó végeredményt..előre szólok brutál gáz:

Folt folt hátán mikor megláttam, majdnem elájultam, persze ez este is volt, tehát újrafestés kizárt dolog volt. A kedves, drága hajfesték pedig ő volt:

500-as árnyalat, Palette, hab állagú. Ilyet, SOHA többé nem veszek, főleg nem 1300 Ft-os áron,nem ezt várom el egy festéktől. Nem mondom,hogy mindenkinek így fog reagálni rá a haja, de sajnos nekem nem vált be .

Másnap aztán felkerekedtem és megvettem a jól bevált kissé drágább kedvencet, amit nem bánok, csak azt,hogy nem vele kezdtem, megtanulhatnám,hogy nem érdemes kísérletezni, ha valami nagyon beválik. Szintén 500-as árnyalat. A csomag tartalma a szokásos, rázótubus, festék, színelőhívó, kesztyű, balzsam(amit imádok mert 2 hajmosásig elég és brutál puhává teszi a hajamat), pumpafej, prospektus.


Tényleg olyan mint egy hajmosás és itt akkora a mennyiség,hogy nem lehet elrontani,de tényleg, a kis pumpa annyi habot csinál,hogy alig tudtam a végén már hova kenni. Aztán 30 perc türelmes várakozás vette kezdetét, ami nem volt türelmes,mert aggódtam,hogy eltűnik-e a tigris feeling a fejemről,de szerencsére megtört a jég és ilyen lett,amire vágytam:




elégedett vagyok, imádom :)

Nektek hogy tetszik? :)

Köszi,hogy benéztetek, sziasztok: Hajni


9 megjegyzés:

LittleMucli írta...

Szép lett,így másodjára. Azért a szőkétől nehéz megválni,hiába világos az a szín pont ez a hátulütője,valószínűleg ezt a barnát is le fogja hamar dobni.de idővel jobb lesz.

mrs__kovacs írta...

Nem okoskodásból, de elsőre valószínűleg semmilyen festékkel nem lett volna jó a végeredmény, szőkítés meg szőke festés után érdemes egy előpigmentálást csinálni (ez vagy csak oxival vagy csak a festékkel oxi nélkül zajlik), hogy valamibe megtapadhasson a hajfestékben lévő pigment. :]
Szóval nem kell a festéket leírni csak emiatt - azok ellenére mondom, hogy ezt a fajta festéket, meg semmi más hab állagút nem próbáltam. :]
Amúgy szerintem Neked a 2 közötti sötétségű haj állna legjobban :]

hajnoca3 írta...

Hm, értelek! Köszi, én hiszek neked hiszen fodrász vagy ;) De legalább akkor már ezt is tudom :D

mrs__kovacs írta...

Tényleg nem okoskodni akartam, csak sokak úgy vélik, hogy a hajfesték csak úgy befog mindent aztán kész, közben elég komoly dolgok zajlanak 1-1 festésnél, szőkítésnél még inkább, a szőkítés utáni új színről nem is beszélve :D

hajnoca3 írta...

Nem vettem okoskodásnak, szívesen veszem a tanácsaid! Komolyan ;)

Unknown írta...

Ugyanígy jártam én is ugyan ezzel a 2 termékkel!:( Nekem is megvan a bevált 750-es árnyalatom a Perfect Mousseból, de mivel nemrég igencsak megemelték az árát a Palette habállagúja meg brutálisan le volt árazva, így megvettem. Bár ne tettem volna!:( Épp hogy elég lett a festék, ráadásul sötétebb lett a hajam, mint amilyen előtte volt pedig jócskán világosabb barnát vettem.
Egy szó, mint száz: én is tanultam a hibámból!:D

Réka írta...

Hasznos bejegyzés, köszi a tanácsokat. Szuper a blog. :)
http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

Unknown írta...

Szia, látom nem mai bejegyzés, de most tévedtem ide. Szerinted a Perfect Mousse-ból elég 1 doboz? A fotó alapján a tiednél 10 centivel hosszabb a hajam. Bocsi ha buta kérdésnek tűnik. :)

hajnoca3 írta...

Szia Eszter!

Szerintem elég a második képen látható fajtából. Rengeteg habot képez! :)