2013. január 28., hétfő

A saját Carrie táskám

Imádom a Carrie naplóját! Még szinkronosan nem játszák, de állítólag februártól fogják,de elérhető már felirattal a neten és aki kicsit is szereti a Szex és New York-ot, vagy a 80-as-90-es éveket, annak kötelező! Vibráló, imádnivaló és vidám sorozat, melyben Carrie halott anyukájától megörökölt táskáját a hugicája összelakkozza, és tönkremegy. Carrienek nagyon sokat jelent a táska, ezért kitalálja, hogy feldobja és újravarázsolja, így születik meg ATÁSKA!


 www.weheartit.com
Az eredeti táska amúgy egy 1960 dolcsis darab, na nem semmi! Én azért nem voltam ennyire bátor, és nem akartam egy ilyen drága darabon átalakítást végezni :)

Szóval az ötletet Macbarbie07 módszere ihlette és ezért estem neki a dolognak!  Először is újságpapírt terítettem le, amelyre lefektettem a táskát, a fülét alá téve,hogy az tiszta maradhasson. Ezután összeválogattam a lakkok színét. Én egy pink Lora, egy piszkos lila Catrice, egy élénk zöld Butterfly lakkal dolgoztam!




Tádáááám,kész a saját Carrie bag-em! Én személy szerint elégedett vagyok és imádom! Reggelre szépen megszáradt és lehet hordani :)

Nektek hogy tetszik? Megcsináljátok?

Köszi,hogy olvastatok, sziasztok: Hajnitok 


5 megjegyzés:

Monika írta...

nagyon jó lett :) a körömlakkot, hogy vitted fel rá, hogy ennyire jól sikerült? :)

djkaty írta...

Nagyon tetszik az ötlet, szerintem egy régi táskán be is vetem majd a módszert :-)

Unknown írta...

ötletes ^^

Endi írta...

Annyira jó az a Carrie táska, én is szeretnék majd csinálni hasonlót.. :) ♥

hajnoca3 írta...

A készült műveket szívesen megnézem, ha van kedvetek mutassátok meg ;) Én ma mér bevetésre is vittem a kicsikét és imádtam ^^

A festék felvitelénél simán a ,,fröcsögtesd" módszert tudom ajánlani,de jóóóóó tocsogós legyen a lakkos ecset mert akkor cseppennek rá a cseppek is csak! Majd ráérzel ha megpróbálod meglátod, nagyon könnyű :)