2012. május 7., hétfő

Coca colás ajakápoló

Régóta szerettem volna ilyen ajakápolót már, de eddig csak nagyobb helyeken, gondolok itt pl a pesti üzletekre lehetett kapni. Szomorkodtam is miatta mikor láttam a coca cola fémdoboz alakú tárolókról a képeket, amikben sorakoztak az üdítő íznek megfelelő lip smackerek. Nyammmmm.

 Így néz ki az egész garnitúra. Ha jól emlékszem annak idején mikor olvastam róla több ezer forintokba került egy ilyen szett, de ez változó volt a vásárlás helyétől függően.

 Hát nem édes?

Na szóval, múltkor a szokásos kis betérőmet tettem a Tesco szépségápolás részlegén egy bevásárlás során mikor megpillantottam egy coca colás verziót. Én, akkor és ott szerelmes lettem. Volt még fantás is, de azt sosem szerettem annyira, de aki ismer tudja, hogy gyűjtöttem például a pin up girl-ös dobozokat is, megvan az egész kollekció , tök jópofa. Akkor és ott nem kötöttünk alkut, viszont a minap mikor a benzinkúton beugrottam pénz váltani míg a barátom tankolt, megláttam egy állványt. Ott volt az egész garnitúra, rám és a választásomra várva. Mivel hetek múlván sem múlt el az epekedésem és áhítatom utána , megvásároltam egy sima verziót. Azóta buzgón kenegetem vele a szám és tetszik. Nem mondom, hogy a világ legtáplálóbb ajakápolója, de nem is rossz. Az illata egy idő után elillan, de nem zavaró, finom tényleg hasonló. Kicsit engem a szörpre emlékeztet inkább.

Ő már nálam lakik és engem szolgál :)

Nem tudtam szépen leműteni azt a vonalkodós matricát róla, szóval hagytam a fenébe, mert jött volna vele a felirat is, sajnos így elég furin fest. Szerintem sokáig elég lesz, krémes és nem zsíros nekem annyira mint pl néhány ilyen termék. Barna színű stiftes kiszerelésű, de az ajkakon átlátszó, csak fényt ad. Nem ragad , ami nekem fontos. A tekerője is jól és könnyen működik. 600 Ft körüli összegekért lehet megvásárolni, nem érzek olyan húdenagy változást a számon mióta kenegetem vele, de kárpótol a különlegessége és a mivolta. Szóval aki fanatikus az szerintem nyugodtan vegye meg, akinek inkább az extra ápolás a fontos annak nem biztos, hogy ő lesz a nyerő. De nekem így tavaszra nyár elejére tökéletes lesz úgy érzem.

Rajta kívül még a cherry coke-os és a vanilla coke - os keltette fel az érdeklődésemet, de nem fogom őket megvenni, szerintem bőven elég ebből egy. Sokkal jobb mondjuk mint a filléresekben kapható stiftek, pl a sparban vettem tél elején egy kamillásat, na az semmit nem ért, sőt, mintha szárított volna.

Szóval aki valami vidám és finom ajakápolót keres annak ajánlom, de akinek nagyon nagyon cseperesek az ajkai az ne várjon szerintem csodát tőle.

Van ilyen terméketek?

Sok puszi :Hajni

4 megjegyzés:

Vikii írta...

egyik barátnőmnek van meg a colás, bekentem vele a számat, és nem maradt fent 1 percig sem.. rögtön lenyaltam :DD
am. sztem vágd le kisollóval azt a matricás részt :)

Hajnalll írta...

Nagyon szeretem ezt az ajakápolót, vettem belőle olyat is, ami szív alakú fémdobozkában van. Szerintem nagyon jó minőségű, nekem télen is elég volt, és az illata és az íze sokáig megmarad. A kólaszörpre tényleg jobban hasonlít, mint az igazi kólára, de sebaj. A fantásnak viszont hamar elmegy az illata.

Eri Nails írta...

Nekem is nagyon tetszenek az ilyen ajakápolók, bár nekem nincs. Én Szegeden láttam az Árdkádban a Clarie's-ben ilyen ajakápolókat. Ott is volt csomagban, de volt darabra is.

hajnoca3 írta...

Igen tényleg inkább kólaszörpis :)

Cs.ery: próbáld ki ;)Tényleg jópofa kis cucc:)