2012. január 1., vasárnap

Happy 2012

Sziasztok kedves olvasók !


Remélem mindenkinek szuper volt a 2011-ből 2012-es évbe történő átlépése ! Nekem nagyon jól telt , rég volt már ilyen jó a szilveszterünk ! először kedves ismerőseinkhez mentünk át akiknek egy csöppnyi 8 hónapos gyönyörűségük van , és emiatt nem tudtak eljönni a házibuliba , de koccintottunk velük is egyet az új évre ! Utána meeting a többiekkel és go a házibuliba ! A hangulat már ekkor nagyon jó volt , ami csak egyre jobb lett ! Hoztam képeket a ruhámról és a sminkemről , kicsit őrültködős volt mindenkii , minden hülyeséget felvettünk =D


A smink , még buli előtt . Fekete szemceruzával készítettem egy alapot a szemhéjamon , majd abba beleütögettem egy sötét zöld színt , a mélyítővonalamig . Efölé került egy már világosabb zöldes szín . A smink koronáját pedig egy réteg csillám csík adta , amit úgy fixáltam , hogy fehér csillámport összekevertem kevés vazelinnel és így szépen ívelten felvittem a szemöldököm alá ! Nekem olyan pávás hatású de tetszett mindenkinek =) Ennek tökre örültem ! De persze érdekel a ti véleményetek is !!!!!


 Ezt viseltem


Felső: cosmos
Naci : skinny jeans
Öv: cosmos
Cipő: kínai




A party kellékek , királylány korona , varázspálca és a trombitaaaaa


És egy bónusz kép már a buliból

Boldog Új Évet kívánok nektek és remélem velem tartotok idén is ! A nyereményjáték teljesen kiment a fejemből de pótolni fogom ígérem é sorsolok !


Sokpuszinektek és pihenjetek ma sokat : Hajni

Nincsenek megjegyzések: