2012. március 20., kedd

Deichmann - Shoe fashion - cipőkatalógus

Szijjasztok kicsi olvasóim !

Voltam egyik nap Deichmannban nézelődni és próbálgatni ( tehát szívet fájdítani :( ) Sok szép cipőt láttam és próbáltam , hát volt olyan amiben kész rémálom volt menni , gondolok itt a csodaszép pink - narancs - lila óriási sarkú platformra, ami minden volt de kényelmes nem , szóval abban már én sem bírnám ki az fix , pedig szeretem a magassarkúkat . Előtte Humanicban is voltam , na ott egy , azaz egy darab szép cipő nem volt , de tényleg . Mondanom sem kell az árak nevetségeke , 12-13 . 000 Huf szinte minden , kinek kell ennyiért egy ilyen cipő ? Mert ha a minősége olyan egetrengető lenne , de nem az , nem egy Deichmannos pipőm kellett visszavinni vagy cseréltetni .
Na de elég a gonoszkodásból , sok szépet láttam, sarukat , magassarkúkat , tavaszi cipőket . Kifele menet megkaparintottam egy Deichmann magazint ( Shoe Fashion ) , ami tök jó , mert még cikkek is vannak benne , szóval az olyan divatbolondoknak mint én , igazi csemege lehet . Bennevannak az aktuális kampány werk fotói , most ugyanis Halle Berry új kollekciója fut Cindy Crawford után . Ezek azért kicsit más jellegű cipők mint a Catwalk széria , az összesen 40 pár csoda egyébként az 5th - Avenue fantázianevrt viseli , by Halle Berry . Csodaszép ez a nő a képeken a fiúj haja és alkata ellenére . Szóval mutatom a képeket :







Nos , hogy tetszik ? :)

Puszi : Hajni

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem a 5th- Avenue kollekciók nem tetszenek a cindy-s sem nyerte el a tetszésem. 1-2 darab talán, de az áruk miatt inkább 2(vagy jöhetne úgy az egész bolt is ) :) "normál" deichmann cipellő :)