2012. március 7., szerda

Turi túra - beszámoló - DOTD

Sziasztok - Deal of the day :D

Mire beértem ma a suliba , azzal fogadtak , hogy az előadás elmarad . Nem voltam ám ideges , á nem , hogy csak ezért bementem megint a városba -.- De sebaj , egy nő ilyenkor mivel vígasztalja magát ? Vásárlással , igen igen .... Mivel kerestem egy kis pénzt , nekiláttam a tavaszi listámról a darabok kipipálásának , a listát majd megmutatom nektek is . Mivel ma volt árucsere az egyik turiban ahova járok ( kilós Háda ) , gondoltam jó célpont lehet leopárdos cuccok felkutatására is . És milyen igazam lett ! Lányok , maga volt a cipőmenyország ... gyorsan bedobáltam a zsákomba 3 pár cipellőt , egy leopárdos athmosphere balerinacipőt ami teljesen új,még cimkés volt ( őt megvettem :) ) , egy pink masnis magassarkút , és egy über brutál telitalpú wedge-s nyitott nózival . Hogy az milyen gyönyörű volt úristen. De sajnos kicsi lett a lábamra :(

Kábé így nézett ki , csak zárt volt a felső része . Az orra így nyitott volt mint ennek , és ugyanekkora volt a talpa . Jó ég , én ilyen menő cipőt élőben még nem láttam :( De kicsi lett , kicsi , pedig 37-es volt , és nekem 6-os 7-es lábim van :( A pink is kicsi lett , DE a leopárdos ( haha :D ) jó lett és elhoztam 300 , jóllátjátok 300 Ft-ért egy csodálatos , eredeti áron 7 eurós cipőt , ami vadiúj , cimkés , a talpa érintetlen .... ez volt a deal of the day :D Mondanom sem kell emberhalmok , lökdösés és küzdelem, véres harc a jó cuccokért , de megérte :)

Aztán találtam még egy szuper kis kardigán szerűséget , az is vadi új volt , kemény 150 Ft-ért , mondanom sem kell elhoztam , kis pufis ujjú drágaság , ja és egy laopárdmintás szintán új cicanacit ! Gyerekek , ezentúl árucserenapon nekem kötelező lesz oda bejárnom , csont új cuccokat fillérekért? Hülye lennék kihagyni :) A zsákmányaimról hozok képet , meg összeállítva hozom a kis tavaszi wish list-emet is oki ? :)

Melyik cuccra vagytok a legkíváncsibbak ? :)

Puszikupackák: Hajnika

11 megjegyzés:

Dia írta...

ez meik turi??? a cipőt meg kell néznem! spar alatti?

hajnoca3 írta...

Igen az ! Annyira szép volt , vérzik a szívem érte ......

Dia írta...

pedig ma én is turiztam de oda már nem járok=( holnap sztem ez már nem lesz meg..:(

hajnoca3 írta...

Hát ha csak 1 db jó ízlésű 35-ös topánt hordó egyed van a városban még rajtunk kívül , akkor nem :( 36-os volt am , de h lehet egy 36-os pipő 35-ös jajnekem :( Komolyan mondom , meg kellett volna vennem dísznek :D

Dia írta...

most akkor nem 37es?:D azt irtad:P

hajnoca3 írta...

Á mát nem emlékszem :D De lehet ..... keverem már őket :( bocsi :D

Dia írta...

na szép..egyik pillanatban lelkesedem másikban meg blö:D
holnap megnézem!;)

Thündérke írta...

én pénteken megyek vásárolni pár dolgot :$ turit is útba ejtjük remélem:D

Zsanett írta...

Ezt meg tudod mondani h pontosan hol van? :$ :D MEgköszönném :)

hajnoca3 írta...

Veszprémi vagy Te is ? :D szió :D Szóval a spár bejáratával állsz szemben , és balra elkanyarodsz mész mész , és ott a bankkal szemben van a turi bejárata :)

Dia , írd meg majd légyszi jó lett -e :D

Thündérke: zsákmánybeszámolót követelek :D

Puszi csajok :)

hkorinna írta...

Nagyon tetszik a blogod, én is turimániás vagyok! :-) Ha gondolod nézz be hozzám!