2011. május 16., hétfő

Lady Bánfi



Sziasztok

Mint ahogy azt már ígértem , leírom mit is kell tudni a lady bánfi hajszeszről . Először is , ehhez van hozzá tartozó sampon , állítólag a kettő együttes használata a legeredményesebb , de én nem vettem meg a sampont , csak a hajszeszt , melyet hetente kétszer fogok alkalmazni , 20 - 40 percig kell a már megmosott hajon hagyni , majd lemosni és ismét megmosni a hajat . Az illata gyógynövényes , árát tekintve én 550 forintért vettem a tescoban , a samponja 800 forint körül volt , de arra nem emlékszem pontosan .


Amit ígér : A lady bánfi hajszesz hatóanyagai fokozzák a vérkeringést , ezáltal élénkítik a fejbőr oxigén ellátását . Javítják a hajhagymák állapotát , ezáltal a haj erősebbé és dúsabbá válik .


Alkalmazás : A lady bánfi hajszeszt hetente legalább egyszer , a samponnal megmosott nedves fejbőrbe alaposan be kell masszírozni , majd 20 - 40 perc múlva vízzel leöblíteni , samponnal ismét megmosni és megszárítani .


Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz egyébként , segít a haj növekedésében és dúsításában , valamint akinek hullik a haja , annak ezt csökkenti , majd megszünteti .


Kíváncsi leszek milyen :)




Puszi : 


1 megjegyzés:

huanita írta...

Szia,
Most lettem még csak az olvasód, jelenleg itt tartok :P:) Anyukám is ezt használja, nem hullik már a haja :)